Flinke ravage op de Ceintuurbaan : Auto vliegt over heg een tuin in

0
2921

Bussum – Een automobilist heeft zondagmiddag 29 juli voor een flinke ravage gezorgd op de Ceintuurbaan in Bussum, hij verloor de macht over het stuur en vloog met zijn auto over de kop over een heg de tuin bij een woning in en kwam op zijn kant tot stilstand.

Het ongeval gebeurde omstreeks 14:34 uur. Een automobilist rijdend over de Ceintuurbaan verloor  ter hoogte van de rotonde met de Laarderweg de macht over het stuur en ramde een stenen muurtje van een woning, om vervolgens over de heg over de kop te slaan en aan de andere kant van de heg in de tuin van de woning op zijn kant tot stilstand te komen. Direct werden meerdere ambulances, politie en brandweer eenheden met spoed ter plaatse gestuurd.

Nadat het voertuig gestabiliseerd was tegen omvallen is de bestuurder door de brandweer uit zijn autowrak bevrijd. Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De weg is enige tijd afgesloten geweest zodat de politie onderzoek kon doen naar de toedracht van het ongeval. Over de toedracht van het ongeval is nog niks bekend, dit zal door het politie onderzoek volgen.