Motorrijder gewond bij flinke klapper met bestelbus in Hilversum

0
641

Hilversum – Woensdagavond 3 mei is een motorrijder gewond geraakt bij een ongeval op de Kamerlingh Onnesweg in Hilversum, hij werd geschept door een overstekende bestelbus. 

Omstreeks 18:32 uur werden ambulance en politie gealarmeerd voor een verkeersongeval op de Kamerlingh Onnesweg met  de Den Ool in Hilversum. Ter plaatse bleek een bestelbus bij het opdraaien van de Den Ool naar de Kamerlingh Onnesweg een passerende motorrijder over het hoofd gezien te hebben en was aan aanrijding het gevolg.

Omstanders hebben direct 1e hulp verleend aan de motorrijder die hard ten val was gekomen, het toegesnelde ambulance en politiepersoneel namen de zorg hierna over. Nadat het slachtoffer gestabiliseerd was en gefixeerd was op een wervelplank, is het slachtoffer overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie heeft geholpen met de afhandeling van het ongeval en heeft diverse getuigenverklaringen genoteerd. De weg was enige tijd afgesloten.

 

Foto’s met dank aan Veermanfotografie