Fietsster gewond bij ongeval op de Bestevaer in Huizen

0
695

 

Huizen – Een vrouw is maandagmiddag 28 mei gewond geraakt bij een ongeval op de Bestevaer, ze werd aangereden door een bestelbus. 

Het ongeval gebeurde omstreeks 12:05 uur op de Bestevaer in Huizen, waar het fietspad een zijstraat (Handelsweg) tussen 2 bedrijven in passeert. Een busje wat vanuit de Handelsweg de Bestevaer wilde oprijden zag de fietsster op het fietspad over het hoofd, een aanrijding was het gevolg.

Direct werden er een ambulance en meerdere politie eenheden met spoed ter plaatse gestuurd, twee BHV’ers van een bedrijf op de hoek hebben in afwachting van de hulpdiensten 1e hulp verleend aan het slachtoffer.

Na een controle in de ambulance is besloten om de vrouw mee te nemen naar het ziekenhuis. De politie heeft enkele getuigenverklaringen opgenomen en doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.