Auto-inbreker op heterdaad aangehouden na meerdere kraken in Bussum

0
559

Bussum – In de nacht van maandag op dinsdag 6 februari heeft de politie in Bussum een verdachte aangehouden voor het plegen van 4 auto-inbraken. Hij liep met de buit nog in zijn handen recht in de armen van de agenten. 

Een noodhulp eenheid was deze nacht bezig met een surveillance ronde. Op de Kerkstraat in Bussum zagen zij bij de Scapino een man met een tas lopen, ook had de man nog inbraakbuit in de vorm van een navigatiesysteem in zin handen. Bij het zien van de politie zette de man met de tas het op een rennen, en probeerde zich tussen enkele auto’s te verstoppen.

De niet zo snuggere verdachte kon direct door de politie worden aangehouden, de agenten hadden namelijk al precies gezien waar de verdachte zich probeerde te verstoppen. Op de verstop plek van de verdachte werden ook nog een tas met meer gestolen goederen en een hamer aangetroffen. Na onderzoek bleken op de parkeerplaats van de Scapino bij 4 auto’s de ramen ingeslagen te zijn. De verdachte is ingesloten voor verder onderzoek.