Schuur volledig uitgebrand in Loosdrecht

0
646

Loosdrecht – Op de Laan van Eikenrode is in de nacht van woensdag op donderdag 8 februari een schuur volledig in vlammen opgegaan, ook een 2e schuur raakte beschadigd.

Omstreeks 01:30 werd via 112 alarm geslagen nadat bewoners een brand in een schuur aan de Laan van Eikenrode ontdekten. Hierop werden de tankautospuit en de SIV ( Snel Inzetbaar Voertuig) van brandweerpost Loosdrecht, alsmede de politie met spoed ter plaatse gestuurd.

De brand in de schuur was vrij heftig, dit kwam mede door een brandende gasfles. De brandweer kon niet voorkomen dat de schuur volledig uitbrandde. Ook een 2e schuur heeft schade opgelopen, wel kon de brandweer deze door snel ingrijpen behouden.

Over de oorzaak van de brand is nog niks bekend.

 

 Foto’s : Intervisual Studio