32 jarige Hilversummer aangehouden voor bewusteloos slaan van een vrouw

0
658

Hilversum – Maandagavond 5 februari raakte een 47-jarige vrouw uit Hilversum ernstig gewond na een mishandeling, ze bleek bewusteloos te zijn geslagen. Een verdachte is aangehouden.

 

In de nacht van maandag op dinsdag kwam een melding dat een vrouw ernstig gewond en buiten bewustzijn in een ziekenhuis was opgenomen. Personeel van het ziekenhuis had alarm geslagen nadat ze haar verwondingen niet vertrouwden.

Ze bleek meerdere keren geslagen te zijn en ernstig gewond te zijn. De mishandeling had plaatsgevonden in haar woning in Hilversum. Een onderzoek werd ingesteld dat leidde naar een 32-jarige man uit Hilversum. Hij werd aangehouden. Het slachtoffer en de verdachte zijn bekenden van elkaar. Hij zit vast, een nader onderzoek is ingesteld.