Gewonde bij ruzie in woning aan de Simone de Beauvoirlaan in Huizen

0
1876

Huizen – Maandagochtend 4 september is er bij een incident in een woning aan de Simone de Beauvoirlaan in Huizen één persoon gewond geraakt, de politie hield ook één verdachte aan.

Omstreeks 08:45 uur kreeg de politie een melding binnen van een ruzie in een woning aan de Simone de Beauvoirlaan in Huizen, hierop kwamen zij direct met meerdere eenheden ter plaatse.

In de woning bleek na een ruzie een misdrijf te hebben plaatsgevonden, hierbij raakte één persoon gewond. Hiervoor werd direct een ambulance ter plaatse gevraagd. De andere aanwezige persoon is door de politie als verdachte van het misdrijf aangehouden.

“Wat zich precies in de woning heeft afgespeeld kunnen we in het belang van het onderzoek nog niet naar buiten brengen, maar zeker is dat er bij een ruzie één persoon gewond geraakt is en er ook één verdachte is aangehouden. Dat is alles wat we op dit moment kwijt kunnen over dit incident” aldus de politiewoordvoerder aan GooiNieuws. Buurtbewoners verklaren omstreeks 08:30 een man hard hebben horen schreeuwen, maar konden de herkomst van het geschreeuw toen niet achterhalen toen ze gingen kijken.

De politie heeft de woning als “Plaats Delict” afgezet. Forensische onderzoekers van de Technische Recherche doen momentele sporenonderzoek in de woning.