Lichaam in sloot gevonden op de Huizermaatweg

0
2811

Huizen – Vrijdagochtend 1 september is er in het water van een sloot op de Huizermaatweg in Huizen een lichaam gevonden. De politie heeft de omgeving voor onderzoek afgezet.

Rond 07:30 uur melde een voorbijganger aan de politie dat er iets in het water dreef achter de rotonde bij de Huizermaatweg / De Haar. Vermoedelijk zou het hierbij om een reeds overleden persoon gaan, de politie kwam hierop met spoed ter plaatse.

De politie die snel ter plaatse was trof inderdaad in de sloot achter de rotonde een lichaam in het water aan, de persoon bleek al overleden te zijn. De politie heeft hierop direct opgeschaald en een PD ( Plaats Delict ) aangemaakt. Hierop werd een groot deel van de omgeving afgezet ten behoeven van het onderzoek. Ook brandweer Blaricum kwam met het hulpverleningsvoertuig ter plaatse, zodat er schermen geplaatst konden worden om het zicht voor passerende mensen te ontnemen.

De Technische Recherche is direct begonnen met het onderzoek om de doodsoorzaak en de identiteit van het slachtoffer te kunnen achterhalen, rond 09:30 uur wist de politie hier nog geen informatie over vrij te geven. Een schouwarts van de GGD is nog ter plaatse geweest om te helpen met het onderzoek.

Omdat een deel van de rotonde in het midden van de ochtendspits werd afgesloten trok het incident veel bekijks.

 

Update 15:30 uur :

Update over de zaak van vanochtend :
 
Overleden slachtoffer die in het water gevonden werd betreft een 48 jarige man uit Huizen. Er zijn op dit moment nog geen aanwijzingen voor een misdrijf. Politie zet onderzoek voort.