Hulpdiensten uitgerukt voor woningbrand in de vesting van Naarden

0
1404

Naarden Р Vrijdagavond 11 augustus moesten de hulpdiensten in actie komen voor een woningbrand in de vesting van Naarden.

Omstreeks 20:05 uur was er een brand uitgebroken in een woning aan de Westwalstraat in de vesting van Naarden. Omdat het in de vesting veelal oude panden betreft rukten de hulpdiensten met extra materieel uit om snel extra hulp te hebben indien de brand zich snel zou uitbreiden.

Bij aankomst van de hulpdiensten bleken de bewoners gelukkig al buiten te staan. In de keuken van een woning bleek een kleine brand te zijn ontstaan, met een binnenaanval had de brandweer de kleine brand snel in de kiem gesmoord.

Een bewoner is nog nagekeken in de ambulance, maar bleek niet gewond te zijn. De brandweer heeft de woning geventileerd, en stichting Salvage ingeschakeld. Stichting Salvage zal de bewoner helpen met de verdere afhandeling van alle schade die ontstaan is.

Ten tijde van de brand was de doorgaande straat in de vesting afgesloten, dit zorgde voor het nodige oponthoud. O.a een grote lijnbus moest wachten om te kunnen keren en moest zijn weg via een andere route vervolgen.