Brommerrijder gewond na aanrijding met auto op de Bovenmaatweg

0
1759

Huizen – Zaterdagmiddag 1 april is een jongeman gewond geraakt bij een ongeval op de Bovenmaatweg in Huizen, hij werd op zijn brommer geschept door een auto.

Omstreeks 12:55 uur ging het mis ter hoogte van het tankstation op de Bovenmaatweg in Huizen, door een vermoedelijke voorrangsfout kwamen een brommerrijder en een automobiliste met elkaar in botsing. Hierbij kwam de brommerrijder ten val.

Het slachtoffer is ter plaatse opgevangen door omstanders, die hem in afwachting van de politie en ambulancedienst warm hielden met dekens. Na een snelle check door het ambulancepersoneel bleek de jongen gelukkig alleen licht gewond te zijn, en kon hij met wat hulp zelf in de ambulance komen.

Zowel de brommer als de auto hebben wel enige schade opgelopen. De politie heeft geholpen met de verdere afhandeling van de schadepapieren, en hoefde geen sporenonderzoek gedaan te worden naar de toedracht van het ongeval.