Vrouw slaat straatrovers weg op de Admiraal de Ruyterlaan

0
1153

IMG_8413-001Hilversum – Maandagavond 1 februari probeerden twee jongens een vrouw te beroven van haar tas op de Admiraal de Ruyterlaan.

Rond 20.00 uur sprak één van de twee jongens vlakbij een supermarkt een 27-jarige vrouw aan. Hij riep tegen haar dat ze haar tas moest geven. Toen hij vlakbij haar stond pakte hij haar handtas vast en probeerde het uit haar handen te trekken. De vrouw liet niet los en zag dat er inmiddels ook een tweede jongen bij haar kwam staan. Op dat moment besloot ze met een andere tas, die ze in haar handen had, heel hard haar belagers van zich af te slaan.

Haar twee berovers dropen af gevolgd door een derde persoon die vermoedelijk bij het groepje hoorde. Het slachtoffer is behoorlijk geschrokken, maar raakte ondanks de worsteling niet gewond.

 

 

 

Signalement

 

Van de twee personen die haar probeerden te beroven is het signalement als volgt:

 

Dader 1 was tussen de 17 en de 19 jaar oud, tussen de 1.80 en de 1.90 meter lang met een lang en slank postuur. Hij was gekleed in een heupmodel jas. Hij sprak vloeiend Nederlands.

 

Dader 2 was tussen de 17 en de 19 jaar oud. Hij was kleiner dan dader 1, namelijk tussen de 1.65 en de 1.75 meter lang en had een lichtgetinte huidskleur.

 

Uw tip!

 

Bent u getuigen geweest van deze poging beroving of heeft u meer informatie over de daders, neem dan contact op met recherche Hilversum via 0900-8844. De recherche wil ook graag een beroep doen op bewoners die in de omgeving wonen en beschikken over bewakingscamera’s en beeldmateriaal van die bewuste avond. Beeldmateriaal dat betrekking heeft op deze beroving kan geüpload worden via deze link.