Harde knallen verraden wietkwekerij in woning te Muiderberg

0
1148

IMG_8381Muiderberg – In de nacht van woensdag 3 op donderdag 4 februari werd een wietkwekerij ontdekt in een woning. De politie doet onderzoek.

Rond 5.05 uur kwam een melding van getuigen die knallen hadden gehoord bij een woning aan de Nienhuis Ruijskade. Agenten gingen erheen en zagen dat de flink beschadigde voordeur van de woning openstond. De agenten besloten naar binnen te gaan, waar zij een in werking zijnde wietkwekerij aantroffen met ongeveer 250 planten. Er was verder niemand in de woning aanwezig. Een buurtbewoner verklaarde dat hij een knal had gehoord en daarna een auto had horen wegrijden. De politie heeft nog geen verdachten kunnen aanhouden en is een onderzoek gestart.

Iets gezien?

De politie vraagt mensen die iets hebben gezien of die meer weten over de verdachte(n), contact op te nemen via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.