Politie doet onderzoek naar brand in de Schapenstraat

0
1912

AlDmoLOqUMJW6E0X6gfxm90DE5PGLDKcP3MgqYLCRBTPHilversum – In de nacht van zaterdag 30 op zondag 31 januari heeft een brand gewoed in de Schapenstraat. Vermoedelijk is er sprake van brandstichting. Omliggende woningen zijn ontruimd. Er zijn geen gewonden gevallen.

Op zaterdag 30 januari kwan rond 23.05 uur een melding van een scooterbrand in de Schapenstraat. Agenten gingen erheen en zagen dat er in het portiek bij een woning brand was ontstaan. Er stonden een scooter en een auto in de brand en het vuur ging langs de gevel van de omliggende woningen omhoog. De brandweer kwam ter plaatse om de brand te blussen en de woningen werden ontruimd. Eén van de bewoners werd nog nagekeken door een ambulance, maar niemand raakte gewond. De politie is een onderzoek gestart naar de oorzaak van de brand.

Iets gezien?

De politie vraagt mensen die getuige zijn geweest van de brand of die meer informatie hebben die kan helpen bij het onderzoek, contact op te nemen via 0900-8844. Anoniem melden kan via 0800-7000 ofwww.meldmisdaadanoniem.nl.