Wietkwekerij met 368 planten ontdekt in woning aan de Bakkerstraat

0
1356

IMG_7200Hilversum – Zondagavond 3 januari werd een 27-jarige man uit Utrecht aangehouden na het aantreffen van een wietkwekerij.

Rond 18.30 uur kreeg de politie een melding over een mogelijke wietkwekerij op de Bakkerstraat. Agenten namen poolshoogte en merkten dat er iemand in het betreffende pand aanwezig was. Eenmaal in de woning troffen de agenten twee ruimtes aan met in totaal 368 planten. De verdachte, die in de woning aanwezig was, probeerde het gebouw aan de achterzijde te verlaten. Omdat buiten meerdere agenten stonden kon hij direct buiten aangehouden worden. De verdachte zit vast en de recherche doet onderzoek.

Blijf alert!

Wietkwekerijen in woonwijken kunnen erg gevaarlijk zijn omdat er kortsluiting kan ontstaan, met brand als gevolg. Hierdoor kunnen ook buren gevaar lopen. Heeft u het vermoeden dat er een wietkwekerij in uw buurt zit? Bel dan de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.