Auto in vlammen op in Huizen

0
4341

Huizen – In de nacht van zaterdag op zondag 23 juni is op de Hellingstraat in Huizen een auto volledig in vlammen opgegaan.

Omstreeks 01:35 uur schrokken omwonenden wakker van een enorm kabaal, op straat bleek een auto in brand de staan. Direct werd via 112 alarm geslagen. De meldkamer stuurde hierop de tankautospuit van de brandweervrijwilligers van de Neven-post aan de Bovenmaatweg met spoed ter plaatse.

De brandweer kon niet voorkomen dat het voertuig volledig in vlammen opging, wel wist de brandweer verdere overslag naar een naastgelegen auto en een woning te voorkomen. De tweede auto heeft wel enige schade opgelopen.

Over de oorzaak van de brand is nog niks bekend. De politie is een onderzoek begonnen. Mensen die iets verdachts gezien hebben kunnen zich melden via 0900-8844.