Inzittenden hebben engeltje op hun schouder bij crash tegen boom

0
4867

Blaricum – In de nacht van zaterdag op zondag 28 april is op de Randweg Oost in Blaricum een auto op zijn kant terecht gekomen. De auto eindigde tegen een boom.

Het ongeval vond omstreeks 02:15 uur plaats, een auto komende uit de richting van de Randweg Oost/snelweg verloor in de bocht met “t Merk in Huizen de macht over het stuur, raakte in de slip en belandde in de middenberm op zijn kant tegen een boom aan.

De 3 inzittenden bleken een engeltje op hun schouder te hebben, allen konden ongedeerd uit het voertuig komen. De ambulancedienst heeft 2 personen nagekeken op verwondingen, maar ondanks de forse klap hoefde niemand mee naar het ziekenhuis.

De politie heeft de bestuurder meegenomen naar het politiebureau, zijn 2 vrienden konden na controle in de ambulance hun weg lopend vervolgen. Bergnet heeft de auto uiteindelijk geborgen en afgevoerd.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.