Forse schade bij ongeval met politieauto in Huizen

0
5029

Huizen – Vrijdagochtend 3 mei heeft er een flinke klapper op de Ceintuurbaan in Huizen plaatsgevonden, bij het ongeval was ook een politieauto betrokken.

Het ongeval vond omstreeks 11:00 uur plaats op de kruising van de Nieuwe Bussumerweg en de Ceintuurbaan. Door een nog onbekende oorzaak botsten een personenauto en een politieauto hier hard op elkaar. Ondanks de forse ravage, bleek er gelukkig niemand gewond geraakt te zijn. De agenten hadden volgens een woordvoerder wel wat last van hun nek.

Of de politieauto op het moment van het ongeval met zwaailicht en sirene reed is niet bekend. De politie heeft de Nieuwe Bussumerweg in de richting van de Ceintuurbaan enige tijd afgesloten om onderzoek te doen naar de toedracht van het ongeval.