Illegaal gokhuis ontmanteld aan de Larenseweg in Hilversum

0
3920

Hilversum – Donderdag 10 januari werd in een horecapand aan de Larenseweg in Hilversum een illegaal gokhuis ontdekt. De financiële recherche onderzoekt de zaak.

Donderdagmiddag gingen agenten ter ondersteuning mee met een deurwaarder om beslag te leggen op spullen in een horecagelegenheid aan de Larenseweg.  De politie kreeg vooraf ook al informatie binnen over een mogelijk illegaal gokhuis in het horecapand.

Bij binnenkomst van het pand stellen de agenten direct een onderzoek in bij een schuur achter het horecapand, waar ze daadwerkelijk een illegaal gokhuis aantreffen. In de schuur staan computers, een gokkast en ander materiaal wat wijst op gokken. Op de eerste verdieping ontdekken de deurwaarders een tweede ruimte die is ingericht om te gokken. Ook hier is direct een onderzoek ingesteld door de aanwezige agenten.

De politie heeft de illegale praktijken in verder onderzoek genomen, alle apparatuur is inmiddels in beslag genomen. De politie laat weten nog geen aanhoudingen te hebben verricht.