Steekpartij bij telecom winkel op de Kleine Drift

0
8315

Hilversum – Maandagmiddag 16 maart heeft er naast station Hilversum een steekpartij plaatsgevonden.

De steekpartij vond omstreeks 13:30 uur plaats, tegenover station Hilversum bij een telecom winkel aan de Kleine Drift. Direct na de melding van de steekpartij werden meerdere politie eenheden, ambulances en de traumahelikopter opgeroepen.

Zover bekend raakte bij de steekpartij 1 persoon gewond, deze is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De politie heeft van de winkel een P.D (Plaats Delict) gemaakt en is bezig met een onderzoek naar de toedracht van de steekpartij.

Volgens de politie zou er 1 verdachte gevlucht zijn. Het zou hierbij gaan om een licht getinte man van c.a 1.80m lang, hij droeg een blauwe winterjas tot op de heupen en had mogelijk een bivakmuts op. Mensen die iets gezien hebben kunnen de politie op 0900-8844 bellen en hun informatie doorgeven.