Ravage bij frontale botsing op de N201 in Hilversum

0
12616

Hilversum – Zondagochtend 20 januari heeft er op de Vreelandseweg (N201) bij Hilversum een ernstig ongeval plaatsgevonden. Twee auto’s reden hier frontaal op elkaar.

Het ongeval vond omstreeks 10:00 uur plaats op de drukke N201, net voorbij het tankstation. Één van de automobilisten kwam op de verkeerde weghelft terecht, een tegemoetkomende automobilist kon de auto niet meer op tijd ontwijken en een frontale aanrijding was het gevolg.

Meerdere ambulances, politie eenheden, alsmede de brandweer en een traumahelikopter werden ter plaatse geroepen.  De brandweer heeft samen met de ambulancedienst 1 slachtoffer uit zijn voertuig moeten bevrijden.

Het slachtoffer, een man op leeftijd,  dat door de brandweer uit zijn voertuig gehaald moest worden, is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht. In het andere voertuig zat een gezin, hiervan zijn de moeder en een kind en een 3e persoon ter controle naar het ziekenhuis overgebracht.

De politie heeft de weg tussen de brug bij de Intratuin en de rotonde bij de MC Donald’s volledig afgesloten voor al het verkeer en is bezig om onderzoek te doen naar de toedracht van het ongeval.