Overval op woning van bejaarde bewoonster in Naarden

0
2447

Naarden – Zondagochtend 4 november heeft er een overval op een woning aan de Prins Willem van Oranjelaan plaatsgevonden. De 83 jarige bewoonster raakte niet gewond. 

De bewoonster lag zondagmorgen 4 november rond 07.30 uur nog te slapen, toen zij plotseling werd gewekt door een haar onbekende jongeman die haar wilde beroven. De dief doorzocht de woning en ging er lopend vandoor met de, vooralsnog onbekende, buit.

De overvaller is binnengekomen door een raam dat hij had vernield. Zijn signalement luidt:

  • man
  • leeftijd ongeveer 20 jaar
  • normaal postuur
  • sprak normaal Nederlands, maar met een Noord-Afrikaans accent.

Heeft u vóór deze overval iets verdachte gezien op de Prins Willem van Oranjelaan dat er mogelijk iets mee te maken heeft? Of weet u misschien wie de verdachte is? Twijfel dan niet, maar bel de politie via 0900-8844 of meld misdaad anoniem 0800-7000.