Traumahelikopter land in achtertuin van Tom Coronel na brand met gewonde

0
2168

Eemnes – Donderdagavond 12 april is een monteur gewond geraakt op het villaterrein van huize Coronel aan de Goyergracht Zuid in Eemnes, de traumahelikopter landde in de achtertuin van de BN’r. 

Omstreeks 21:55 uur kwam er een melding binnen van een persoon in de brand, dit gebeurde in een werkplaats op het villaterrein van Tom Coronel aan de Goyergracht Zuid in Eemnes. Hierop werden direct zowel de brandweer, alsmede meerdere ambulances, meerdere politie eenheden en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team ter plaatse gestuurd.

Toen de monteur bezig was met het sleutelen in de werkplaats ontstond door een nog onbekende “fout” een grote steek vlam, hierop vatte de kleding van de monteur vlam. Het slachtoffer is hierna met brandwonden aan o.a de armen en handen in afwachting van de hulpdiensten onder de douche gezet.

De traumahelikoper is in de achtertuin van Tom Coronel zelf geland, de arts verleende medische bijstand aan het aanwezige ambulancepersoneel. Uiteindelijk is het slachtoffer gestabiliseerd en met spoed per ambulance naar een specialistisch ziekenhuis overgebracht.