Meerdere gewonden bij frontale klapper op de Gooilandseweg

0
1993

Weesp – Zaterdagavond 24 maart heeft er op de Gooilandseweg (N236) thv Weesp een ongeval plaatsgevonden, hierbij waren 2 auto’s betrokken. Er raakten 2 personen gewond.

Omstreeks 21:22 uur kwam er via 112 een melding binnen van een ongeval op de N236. In eerste instantie bleek de locatie thv Ankeveen op de N236 gemeld te zijn, het bleek echter een stuk verderop ter hoogte van Weesp te zijn. Meerdere politie en brandweer eenheden, twee ambulance’s en de traumahelikopter uit Amsterdam werden gealarmeerd,

Ter plaatse bleken 2 voertuigen frontaal op elkaar gebotst te zijn, hierbij raakten 2 personen gewond. De brandweer heeft geassisteerd met het veilig stellen van de voertuigen en bij het eruit halen van de slachtoffers.

Hoe het ongeval exact heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend, de VOA (Verkeers Ongevallen Analyse) zal ter plaatse onderzoek doen om de toedracht te achterhalen.

De weg is in beide richtingen afgesloten.

 

(Foto’s Intervisual Studio)