Motorrijder zwaargewond na botsing tegen garage van een flatgebouw

0
1827

Hilversum – Zaterdagmiddag 17 maart is een motorrijder zwaargewond geraakt bij een ongeval op de Karel Doormanlaan in Hilversum, door een nog onbekende oorzaak botste het slachtoffer tegen een garage van een flatgebouw.

Omstreeks 16:18 uur kwamen er via 112 meerdere melding binnen over een ernstig ongeval met een motorrijder op de Karel Doormanlaan in Hilversum. Hierop kwamen meerdere politie eenheden en ambulance’s met spoed ter plaatse. Vanwege de ernst van de situatie werd ook het Mobiel Medisch Team met de traumahelikopter vanuit Amsterdam ingevlogen. Ook de brandweer werd even later nog gealarmeerd.

Ter plaatse bleek een motorrijder door een nog onbekende oorzaak tegen een garage van een flatgebouw gereden te zijn. Het slachtoffer bleek ernstig gewond, hulpdiensten hebben het slachtoffer ter plaatse gestabiliseerd. Hierna is het slachtoffer onder escorte van meerdere politiewagens met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

De traumahelikopter was midden in een grasveldje van de middenberm op de Diependaalselaan geland. De inzet van de traumahelikoper trok veel bekijks. De VOA ( Verkeers Ongevallen Analyse) doet onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval.