Dode bij crash tegen boom op de Crailoseweg

0
791

Huizen – Bij een ongeval op de Crailoseweg in Huizen is dinsdagochtend 6 maart een 60 jarige man uit Huizen om het leven gekomen, dit gebeurde nadat het voertuig tegen een boom crashte.

Omstreeks 08:10 uur raakte een auto die over de Crailoseweg in de richting van de snelweg reed van de weg en reed dwars door een hek heen, om vervolgens tegen een boom tot stilstand te komen. Veel mensen waren getuigen van het ongeval en sloegen direct via 112 alarm. Hierop werden meerdere politie eenheden, meerdere ambulances, het Mobiel Medisch Team uit Amsterdam en de brandweer uit Laren en Bussum met spoed ter plaatse gestuurd.

Het slachtoffer is direct uit zijn voertuig gehaald en moest gereanimeerd worden. Het Mobiel Medisch Team uit Amsterdam kwam per auto ter plaatse en de arts van dit team heeft het aanwezige ambulancepersoneel geassisteerd. Het slachtoffer is nog enige tijd gereanimeerd, maar hulp mocht helaas niet meer baten. Het slachtoffer is ter plaatse overleden.

De VOA ( Verkeers Ongevallen Analyse) heeft ter plaatse sporenonderzoek gedaan en alles met foto’s in kaart gebracht voor een verder onderzoek. De politie acht de kans aanwezig dat het slachtoffer al onwel was geworden en daarom van de weg geraakt was, verder onderzoek moet uitwijzen wat er zich precies heeft afgespeeld. Bent u getuige geweest van het ongeval en heeft u de politie nog niet gesproken? Bel dan 0900-8844.