Pui van massagesalon geramd op de Kleine Drift in Hilversum

0
22

Hilversum – in de nacht van maandag op dinsdag 6 maart heeft een gestolen auto met daarin 4 inzittenden de pui van een massagesalon geramd aan de Kleine Drift.

 

Rond 02.30 uur wordt de eigenaresse van een massagesalon die boven haar bedrijf op de Kleine Drift woont wakker van een harde klap. De vrouw kijkt uit haar raam en ziet een auto wegrijden richting de Minckelersstraat. Onder het rijden springen vier personen uit de auto,  die wegrennen in de richting van de Sint-Josephkerk. De auto komt vervolgens tot stilstand op de Minckelersstraat.

De recherche is een onderzoek gestart naar het incident. Het is nog niet duidelijk wie de auto bestuurde en wie er nog meer in de auto zaten. De auto is eerder gestolen bij een woninginbraak in Laren. Volgens getuigen zaten er vier jongens in de auto.

 

Hebt u iets gezien of gehoord? Of heeft u andere informatie die kan helpen bij het onderzoek? Neem dan contact op met de politie in Hilversum via 0900-8844. Anoniem uw informatie delen kan ook! Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.De recherche is ook op zoek naar camerabeelden. De verdachten zijn te voet via de  Pelikaanstraat gevlucht. Heeft u in deze omgeving een camera hangen? Dan vragen wij u deze beelden uit te kijken rond het tijdstip van het incident en bijzonder heden te melden via 0900-8844..