Grote klopjacht langs de A1 op vuurwapen gevaarlijke verdachten

0
1081

Naarden – Zondagavond 30 juli hield de politie een grote klopjacht op de A1 bij Naarden, er werd gezocht naar 3 mogelijk vuurwapen gevaarlijke verdachten.

Zondagavond heeft er op een industrieterrein in Amersfoort een gewapende beroving/overval plaatsgevonden. Hierop werden meerdere politie eenheden met spoed ter plaatse gestuurd.

Vermoedelijk 3 vuurwapen gevaarlijke verdachten zijn met een voertuig in de richting van de A1 gevlucht. De vlucht ging over de A1 in de richting van Amsterdam. Bij de parkeerplaats “Het Bastion” in Naarden zouden de verdachten gestopt zijn en de bosjes in gevlogen zijn, op de hielen gezeten door de agenten. Direct heeft de politie de omgeving afgegrendeld en een grote zoekactie op touw gezet. Hierbij werd ook een politie helikopter ingezet.

Omdat de parkeerplaats grenst aan het water en de natuur is ook de brandweer ter plaatse gevraagd om in en langs het water mee te kijken.

De verdachten zijn nog niet gevonden. Een politie agente raakte gewond bij de klopjacht, voor haar kwam een ambulance ter plaatse.

 

( Foto Rick de Raad )