Oldtimer vat vlam in Naarden na vastgelopen rem

0
816

Naarden – Zondagavond 18 juni moesten de hulpdiensten in actie komen voor een voertuigbrand op de J.P van Rossumlaan in Naarden.

Omstreeks 21:40 uur reed een stel met hun oldtimer over de A1 bij Naarden, toen de bestuurder een schroeilucht rook in de auto en merkte dat zijn rem begon vast te lopen. Hij heeft direct de 1e afrit genomen en reed met zijn auto een kleinere straat vlakbij de snelweg in om de situatie te bekijken. Nog voor hij stil stond kwamen de vlammen onder de auto vandaan.

Direct werd via 112 alarm geslagen en werden zowel de politie als de SIV ( Snel Inzetbaar Voertuig) van post Bussum en de tankautospuit van Post Naarden met spoed ter plaatse gestuurd.

De eigenaar wist met zijn eigen aanwezige brandblusser een succesvolle blussing te doen en maakte korte metten met de vlammen. De brandweer heeft nog aan nacontrole uitgevoerd maar de brand bleek gelukkig uit. De eigenaar heeft hiermee gelukkig zelf heel wat verdere schade aan zijn mooie oldtimer kunnen voorkomen.

Bergnet heeft de auto voor reparatie afgesleept.