Gooise Karavaan met 70 trucks trok weer door de regio voor de 28e truckrun

0
3277

Gooi en Vechtstreek – Zaterdag 11 maart was het weer tijd voor de Gooise Karavaan, met 70 trucks was ook deze truckrun voor de bewoners van Amerpoort Baarn weer een groot spektakel!

Elk jaar rijdt deze Gooise Karavaan onder politiebegeleiding al toeterend een mooie rit door het Gooi. Aan boord van de trucks zitten een chauffeur, en een bewoner van Amerpoort + zijn/haar begeleider. In Huizen wordt er tussen de middag een pitsstop gehouden om de buikjes van alle vrijwilligers en de bewoners van Amerpoort te vullen met pannenkoeken.

Dit jaar is het alweer de 28e editie, en dit maakt het 1 van de grootste en oudste truckruns van heel Nederland. De bewoners en vrijwilligers beleven zo weer een onvergetelijke dag met de Gooise Karavaan.

Onder leiding van motoragent Ko van Brakel zorgen 12 motorrijders van de politie voor de begeleiding van de stoet.

Het evenement trok weer veel bekijks langs de wegen, het was een geslaagd evenement.