Politie vindt voor 1 miljoen euro aan drugs tijdens inval op de Nieuw-Loosdrechtsedijk

0
982

Loosdrecht – Dinsdag 7 maart is er tijdens een inval op een woonboot in Loosdrecht voor 1 miljoen euro aan drugs gevonden.

 

Naar aanleiding van binnengekomen informatie over het maken van XTC op een woonboot was de recherche een onderzoek gestart. Dinsdagochtend rond 09.45 uur viel de recherche de woonboot aan de Nieuw-Loosdrechtsedijk  binnen. Op dat moment was één man op de woonboot aanwezig. Deze verdachte, een 41-jarige man uit Loosdrecht, werd direct aangehouden.

 

De politie trof op de woonboot een in werking zijnde tabletteermachine aan en 60.000 XTC-pillen. Tijdens de doorzoeking werd tevens 25 kilo MDMA aangetroffen. Samen goed voor een geschatte straatwaarde van bijna 1 miljoen euro. De pillen, grondstoffen en de tabletteermachine zijn inbeslaggenomen. De verdachte werd ingesloten voor verhoor en de recherche gaat verder met het onderzoek.