Twee 17 jarige jongens uit Muiden aangehouden voor inbraak

0
540

Muiden – Op woensdagochtend 15 maart werd er ingebroken in een horecagelegenheid. Er zijn twee verdachten aangehouden

Rond 04.30 meldde een getuige dat hij gestommel hoorde in een horecagelegenheid aan de Herengracht. Agenten, ondersteund door een politiehelikopter, kwamen snel ter plaatse. Dankzij de gegeven luchtsteun werden twee jongens gespot op het dak van de desbetreffende horecagelegenheid.

 

De jongens, 17 jaar en afkomstig uit Muiden, sprongen bij het arriveren van de hulpdiensten van het dak en probeerden te ontkomen. Na een korte zoektocht werd een van de jongens gevonden onder een stilstaande auto. De tweede jongen zocht zijn toevlucht in een nabijgelegen pand, maar werd al snel gevonden in de vliering van het gebouw. Beide verdachten zijn aangehouden voor inbraak.