Gewonde bij vechtpartij in woning aan de Diepeweg

0
581

img_1242

Hilversum – In de vroege ochtend van 10 januari raakte een man gewond, nadat hij ruzie had gehad in een woning aan de Diepeweg. De politie onderzoekt wat er gaande was.

Rond 5.00 uur kwam een melding van een man die gewond over de Kerklaan liep en aanbelde bij verschillende woningen. Agenten gingen erheen en troffen de man aan. Hij werd meegenomen naar het politiebureau om een verklaring af te leggen. Het bleek dat er een conflict was geweest in een woning aan de Diepeweg, waarbij het slachtoffer gebeten werd door een hond. Mogelijk werd er ook geschoten met een vuurwapen.

De politie besloot bij de desbetreffende woning naar binnen te gaan, waar twee vrouwen en een man werden aangehouden en meegenomen voor verhoor. De vrouwen werden na korte tijd heengezonden en zullen als getuigen worden gehoord. De mannelijke verdachte (52 jaar uit Hilversum) moest op het politiebureau blijven. In de woning van de verdachte werden verschillende steek – en vuurwapens aangetroffen. De hond, die vermoedelijk het slachtoffer had verwond, was ook in de woning en werd overgedragen aan de Dierenambulance. Het slachtoffer werd naar een ziekenhuis gebracht, waar hij werd behandeld aan zijn verwondingen.

De recherche onderzoekt wat zich precies heeft afgespeeld en wie er bij het incident betrokken waren.