Midwintervuur in Blaricum weer groot succes

0
828

Blaricum- Zondagmiddag 8 januari vond het evenement “Midwintervuur” weer plaats op de Meentzoom in Blaricum. Dit is een evenement voor het goede doel, waarbij elk jaar ook samen met de brandweer alle kerstbomen worden verbrand.

Rotaryclub Blaricum-Centaurea  organiseert dit jaarlijkse evenement, met elk jaar een ander goed doel. en werd mede mogelijk gemaakt door de hulp van vele donateurs en vrijwilligers. Dit jaar  was dat de stichting “Het Vergeten Kind” en de gymnastiek vereniging “Vlugheid en Kracht” als goede doelen. Er waren een loterij en vele andere activiteiten waarmee geld werd ingezameld.

Omstreeks 17:30 uur werd er door brandweer Blaricum een groot vuur ontstoken in een stapel ingezamelde kerstbomen. Ook dit jaar trok deze bijzondere activiteit weer veel aandacht van jong en oud. De vrijwilligers van brandweer Blaricum stonden stand-by voor de veiligheid.

img_1607 img_1639 img_1652 img_1654