Bussumse (20) van fiets getrokken en bestolen van telefoon

0
708

img_1420Bussum – Een 20-jarige vrouw uit Bussum is in de nacht van zaterdag 17 op zondag 18 december het slachtoffer geworden van een straatroof.

De vrouw fietste rond 02.50 uur op de Generaal de la Reylaan. Op de Albrechtlaan stonden twee mannen. De twee grepen haar stuur beet, waardoor de vrouw hard op het wegdek viel. Terwijl ze op de grond lag werd ze bestolen van haar telefoon.

Signalement

Beide mannen zijn ongeveer 25 jaar oud. Dader 1 is circa 1.80 meter lang, heeft een normaal postuur en glad donker, mogelijk bruin, haar. Hij droeg een donkere dikke gewatteerde winterjas, een zwarte broek en sportschoenen. Dader 2 is iets kleiner, circa 1.70 meter lang, met een normaal postuur en glad donker, mogelijk zwart, haar. Hij droeg even eenseen donkere dikke gewatteerde winterjas, en een blauwe spijkerbroek en zwarte Adidas sportschoenen.

Uw tip !

De politie heeft de zaak in onderzoek en komt graag in contact met mogelijke getuigen. Heeft u iets gezien van dit voorval? Neem dan contact op met de politie via 0900 – 88 44. Anoniem melden kan ook via 0800 – 7000, of www.meldmisdaad.nl.