24 jarige man uit Maarssen aangehouden met inbrekerswerktuigen

0
398

img_9808-002


‘s-Graveland – De politie hield in de nacht van zondag 19 december een 24-jarige man aan op de Beresteinseweg in ‘s-Graveland. De man had in de auto inbrekerswerktuig bij zich.

Rond 03.30 uur kreeg de politie kreeg een melding van een inbraak in woning aan de Beresteinseweg. Agenten waren snel ter plaatse en zette de omgeving rond de woning af. Bij de woning werden geen verdachten meer aangetroffen, een buurtonderzoek werd ingesteld. Hierbij zagen de agenten even verderop een verdachte auto staan.

Op de achterbank van de auto bleek een persoon te zitten, zonder dat er verder iemand in de auto aanwezig was. Vanwege de verdachte omstandigheden werd de auto doorzocht. Hierbij werden verschillende inbrekerswerktuigen gevonden. De verdachte, een 24-jarige man uit Maarssen, werd aangehouden en meegenomen naar het bureau voor verhoor. Er wordt onderzocht of hij betrokken is bij de poging inbraak aan de Beresteinseweg.