Tweede verdachte aangehouden voor overval op Ouwe Tak

0
576

IMG_9807Blaricum – Op maandag 26 september heeft de politie een tweede verdachte aangehouden voor betrokkenheid bij de overval op het café de Ouwe Tak aan de Eemnesserweg. Het gaat om een 18-jarige inwoner van Huizen.

In de nacht van donderdag 1 op vrijdag 2 september werd de eigenaar van het pand, kort na sluitingstijd, door twee onbekende mannen bedreigd met wapens. Hij moest de inhoud van de kluis afgeven, waarna het tweetal er vandoor ging. Bij de overval raakte niemand gewond.

Beide verdachten nu aangehouden

De eerste verdachte, een 17-jarige jongen uit Huizen, kon dezelfde dag worden aangehouden. Hij werden ingesloten en voorgeleid bij justitie en zit nog steeds vast. De tweede verdachte die gisteren werd gearresteerd kon worden getraceerd na voortgezet rechercheonderzoek. Ook deze verdachte is ingesloten en wordt verhoord over zijn betrokkenheid bij dit geweldsdelict.