Agenten gewond na achtervolging over de A1

0
757

weespNaarden – In de nacht van maandag op dinsdag 26 juli heeft er een achtervolging plaatsgevonden over de A1, hierbij raakte bij de aanhouding van de verdachten 2 agenten gewond.

Omstreeks 02:30 uur wilden agenten een auto laten stoppen op de A1 bij Amsterdam, de auto met daarin 3 inzittenden negeerde dit en ging er met hoge snelheid vandoor. Direct werden er meerdere politie eenheden opgeroepen om te helpen bij de achtervolging.

De achtervolging ging vanaf Amsterdam in de richting van Amersfoort verder over de A1. Bij Naarden zagen agenten kans om de auto in te boxen en klem te rijden. Hierbij klapte de auto met de verdachten op een politie auto die voor hun stopte.

De politie wist 3 verdachten aan te houden, deze zijn overgebracht naar een politie bureau. De twee agenten in de voorste auto bleken licht gewond en klaagden over pijn in hun nek, uiteindelijk zijn de 2 agenten per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

De politie heeft nog enige tijd nodig gehad om onderzoek te doen, waarvoor de verdachten op de vlucht sloegen is nog niet bekend.

 


Foto politie Weesp

weesp