Inbrekers hebben veel buit gemaakt bij een grote inbraak bij een bouwmarkt

0
911

1Hilversum – In de nacht van vrijdag 26 op zaterdag 27 februari werd er ingebroken in een bouwwinkel aan de Nieuwe Havenweg. De politie zoekt getuigen.

Zaterdagochtend vroeg merkte een medewerker dat er was ingebroken. De daders hadden het hekwerk doorgeknipt en hebben vervolgens een gat in de muur van de winkel gemaakt. Hierdoor gingen ze de winkel in en namen een grote hoeveelheid aan gereedschap, ladders en andere goederen mee.

 

Uw tip!

De recherche is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden. De inbraak vond plaats tussen vrijdag 26 februari 17.45 uur en zaterdag 28 februari 07.45 uur. Gezien de hoeveelheid goederen die meegenomen zijn, is er waarschijnlijk gebruik gemaakt van een groot voertuig om het te vervoeren. Heeft u iets verdachts gezien aan de Nieuwe Havenweg bij de bouwinkel? Of heeft u meer informatie over de daders? Belt u dan met de recherche in Hilversum via 0900-8844. Anoniem reageren kan via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.