Veel schade bij brand op de Jacob van Heemskerkstraat in Huizen

0
844

CcO2B-yW4AAC2WAHuizen – Zaterdagmiddag 27 februari heeft een forse brand in een woning aan de Jacob van Heemskerkstraat voor veel schade gezorgd.

Omstreeks 13:15 uur kwam er een melding binnen van een flinke woningbrand op de Jacob van Heemskerkstraat in Huizen. Hierop kwamen het blusvoertuig , de hoogwerker en de Snelle Interventie Eenheid , alsmede ambulance en politie met spoed ter plaatse.

Ter plaatse werden de hulpdiensten geconfronteerd met een uitslaande brand op de 1e verdieping. Met een offensieve binnen en buitenaanval wist de brandweer met hard werken de brand onder controle te krijgen. Meerdere slaapkamers en een badkamer  zijn door de brand volledig verwoest. De brand kon zich razendsnel en zeer sterk ontwikkelen omdat het trapgat als brand/zuurstof aanzuigventilatie schacht diende tijdens de hevige brand.

Vanuit de hoogwerker is het dak ook nog gecontroleerd, hier bleken enkele warmtebronnen in te zitten.

Gelukkig raakte bij de brand niemand gewond!

Foto : Christiaan de Lange

CcO2B-yW4AAC2WA

 

 

 

 

 

 

Foto’s : Redactie GooiNieuws

IMAG4125-001 IMAG4126 IMAG4131