Gewonde bij woningbrand op de Van Kinsbergenlaan

0
2680

IMG_8661Hilversum –  Woensdagavond 13 januari is één persoon gewond geraakt bij een woningbrand op de Van Kinsbergenlaan in Hilversum. Hulpdiensten kwamen massaal ter plaatsen.

Omstreeks 20:22 uur kwam er via 112 een melding binnen van een woningbrand op de Van Kinsbergenlaan in Hilversum. Omdat er niet met zekerheid kon worden bevestigd dat iedereen uit de woning was werd er vrijwel direct opgeschaald naar het sein “Middel Brand” en kwamen er uit voorzorg gelijk een tweede bluswagen en een OVD (Officier Van Dienst) mee.

Ter plaatse bleek er 1 persoon met brandwonden te zijn, deze werd direct door de buren opgevangen en gekoeld met water. Hierop werd ook de hulp van een traumahelikopter opgeroepen. Ambulancepersoneel die snel ter plaatse was heeft de verzorging van het slachtoffer in de woning van de buren overgenomen. De inzet van de traumahelikopter is uiteindelijk geannuleerd, en er werd besloten om het slachtoffer direct met spoed naar een (specialistisch ) ziekenhuis te vervoeren.

De brand in de woning was snel onder controle, de inzet van een tweede bluswagen bleek niet meer nodig. De brand zou bij werkzaamheden zijn ontstaan.

 

Foto’s : Redactie GooiNieuws

IMG_8653 IMG_8660 IMG_8661