Automobilist(e) laat gewonde snorfietser in de berm achter

0
2911

21-150x120Weesp – Op dinsdag 12 januari werd een 17-jarige inwoner van Weesp slachtoffer van een aanrijding op de Gooilandseweg. De automobilist(e) is na de aanrijding doorgereden. De politie zoekt getuigen.

Het slachtoffer reed om 17.15 uur op zijn snorfiets over het fietspad langs de Gooilandseweg in de richting van Weesp. Toen hij langsreed ter hoogte van een erf op de Gooilandseweg, zag hij een donkere auto, het erf af komen rijden. De snorfietser remde af en doordat de automobilist(e) ook afremde, kreeg het slachtoffer de indruk dat hem voorrang werd verleend en reed door. Op hetzelfde moment trok de auto ook weer op, waardoor de bestuurder van de snorfiets ineens moest uitwijken. Hij kwam in de berm terecht en ging onderuit. De automobilist(e)) reed zonder te stoppen weg in de richting van Bussum. Het slachtoffer liep tijdens zijn val verwondingen op aan zijn knie en enkel.

Heeft u iets gezien?

Volgens de verklaring van het slachtoffer stopte een blondharige bestuurster met bril van een zilverkleurige auto, om te kijken hoe het met het slachtoffer ging. Bent u de bestuurster? Of bent u getuige geweest van deze aanrijding? Neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844. Dit kan ook anoniem via M. 0800-7000.

 

Deel het artikel op social media

Deel artikel via: