Bussumers (22 en 29 jaar) aangehouden voor woninginbraak in Naarden

0
1003

IMG_8414Naarden – In de ochtend van 11 januari heeft de politie twee mannen, van 22 jaar en 29 jaar, uit Bussum aangehouden voor een woninginbraak.

Op woensdag 2 december werd rond 6.00 uur ingebroken in een woning aan de Keizer Ottoweg in Naarden. De verdachten wisten binnen te komen via een raam aan de achterzijde van het huis. Uit de woning werden verschillende goederen gestolen. De bewoners deden aangifte.

 

Aanhoudingen

Na recherche-onderzoek konden in de ochtend van 11 januari de twee verdachten in hun woning worden aangehouden. In een van deze woningen zijn verschillende goederen in beslag genomen die mogelijk verband houden met de inbraak. De verdachten zijn meegenomen naar het bureau en zitten nog vast. De politie zet het onderzoekt voort.