14 jarig meisje slachtoffer van aanranding in Laren

0
2204

IMG_8381Laren – Dinsdagavond 22 december werd een 14-jarig meisje onzedelijk betast op het Tabakspaadje door een onbekende man. De recherche zoekt getuigen.

Rond 21.00 uur fietste het meisje samen met een vriend over het Tabakspaadje toen ze daar een onbekende man tegenkwamen. Uit het niets pakte de man het meisje vast en betastte haar over haar lichaam. Vervolgens liep de man weg over de Jordaan in de richting van de Melkweg. Even later zagen de twee de man weer aan komen lopen, vanaf de Melkweg het Tabakspaadje in. Hij ging achter een boom staan terwijl de twee hun ouders inschakelden. De man liep vervolgens weg. Niet veel later zagen ze een kleine, lage, mogelijk beige-oranje achtige auto hard wegrijden in de richting van de Melkweg, maar zagen niet of de man in de auto zat.

 

Getuigen gezocht

De recherche startte een onderzoek wat nog niet geleid heeft tot de identiteit van de verdachte en vraagt getuigen en/of mensen die meer informatie hebben, zich te melden. De politie brengt de zaak nu pas naar buiten omdat de leeftijd en de privacy van het slachtoffer nogal gevoelig liggen.

De man heeft een blanke of licht getinte huidskleur, is tussen de 20 en 25 jaar met een breed postuur. Hij is ongeveer 1.80 meter lang, heeft lichte ogen, donker haar in stekels en donkere wenkbrauwen. Hij droeg die avond een joggingbroek met veel zakken die groen/grijs van kleur was.