Motorrijder klapt tegen slagboom op de A6 bij Muiden

0
1303

IMG_7572Muiden – Maandagavond 4 januari reed een motorrijder tegen een slagboom aan op de A6 en kwam daardoor ten val. Hij raakte gewond.

Rond 21.45 uur kwam de melding van een ongeval, een motorrijder zou onderuit gegaan zijn. De man, 39 jaar uit Utrecht, kwam vanuit de richting Almere en reed in de richting van Amsterdam. Ter hoogte van de wisselstrook reed hij tegen de slagboom en raakte uit balans waardoor hij viel. Vervolgens gleed hij nog honderden meters verder.

De Utrechter had ernstig letsel aan de linkerzijde van zijn lichaam, maar was wel aanspreekbaar. Verschillende hulpdiensten kwamen ter plaatse en de man werd naar een ziekenhuis gebracht. De Verkeersongevallenanalyse doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.