Inzittenden van zwaar gecrasht voertuig in Blaricum vallen politieagent aan

0
8348

Blaricum – Op 5 mei 2019 rond 06.00 ’s uur in de ochtend maakte een personenauto op de Randweg Oost in Blaricum een behoorlijke crash en kwam ondersteboven tot stilstand.

Een politieman, nog onderweg naar zijn werk, ziet de crash en stopt direct om te zien of hij hulp kan verlenen. Nadat hij één van de inzittenden te hulp schiet, slaat deze onverwacht op de collega in, en er ontstaat een worsteling. De politieman loopt daarbij behoorlijke kneuzingen op.

De politieman was op het moment van de crash niet herkenbaar als politieman omdat hij burgerkleding droeg. Tijdens de worsteling wist hij de inzittende te overmeesteren en probeerde hem tot rust te bedaren. Vervolgens werd de hulpverlener echter nogmaals aangevallen, maar nu van achteren door een tweede inzittende. Hierna vluchtten beide inzittenden weg. Het motief van de mannen om hun hulpverlener aan te vallen is onduidelijk.


Even na de crash, kwam een voorbijganger in zijn auto vanaf de snelweg en reed in de richting Huizen. Deze getuige is heel even bij het ongeval uitgestapt, maar heeft zich helaas niet bij de politie gemeld.


De politie heeft diverse vragen. Bent u of kent u de inzittenden van de gecrashte auto? Was u rond 06.00 uur op de Randweg Oost en heeft u de auto en het ongeval gezien? Bent u de getuige die, na een korte stop, is doorgereden in de richting van Huizen? Twijfel dan niet en neem contact op via 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.