Gewonde bij vechtpartij in het Coronel kartracing-centrum in Huizen

0
9055

Huizen – Zaterdagmiddag 15 december is er één persoon ernstig gewond geraakt bij een vechtpartij in het Coronel kartracing-centrum op de Havenstraat in Huizen. Het slachtoffer was dusdanig gewond dat ook de traumahelikopter ter plaatse kwam.

De vechtpartij in het bedrijfspand aan de Havenstraat ontstond omstreeks 13:30 uur, door een nog onbekende oorzaak. Een slachtoffer raakte hierbij ernstig gewond. Naast twee ambulances en meerdere politie eenheden kwam ook de traumahelikopter ter plaatse, deze landde achter de Haven van Huizen.

Het slachtoffer is nadat het ter plaatse behandeld was onder spoedbegeleiding per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De politie heeft 1 persoon in het pand aangehouden als verdachte van de vechtpartij. De verdachte naar het politiebureau overgebracht.

Na nader politie onderzoek en gesprekken met getuigen bleek dat het slachtoffer en de verdachte een meningsverschil hadden, en het slachtoffer een duw kreeg. Het slachtoffer viel hierdoor op het achterhoofd en verloor het bewustzijn.