Politie doet inval bij illegaal gokhuis op de Larenseweg

0
7985

Hilversum – Woensdagavond 17 oktober is de politie samen met de gemeente en de brandweer in actie gekomen tegen een illegaal gokhuis op de Larenseweg in Hilversum. Één persoon werd aangehouden.

De gemeente, politie en brandweer deden mee aan een landelijke actie om de wijken veiliger te maken en in actie te komen tegen o.a (adres)fraude en andere illegale praktijken. Dit was woensdagavond dan ook de reden om een pand aan de Larenseweg binnen te vallen.

In het pand werden meerdere illegale zaken aangetroffen, de politie nam o.a diverse computers in beslag voor verder onderzoek. Ook werd er een gokkast aangetroffen waar mogelijk illegaal mee gegokt werd. Met behulp van een hoogwerker van de brandweer is de gokkast uit het pand naar beneden gehaald, en ook in beslag genomen. De Financiële Recherche is inmiddels een onderzoek begonnen naar de praktijken die in deze woning zijn aangetroffen.

In het pand bleek ook een ongewenste vreemdeling aanwezig, die nog een celstraf moest uitzitten. De man is direct door de politie aangehouden.

Naast het pand op de Larenseweg werden ook nog enkele panden aan de Zuiderweg en op de Kleine Drift gecontroleerd, ook hier werden diverse strafbare feiten waargenomen.