Supermarkt op de Karel Doormanlaan in Huizen weer overvallen

0
3252

Huizen –  Een buurt supermarkt aan de Karel Doormanlaan in Huizen is donderdagmiddag 16 augustus overvallen, in november vorig jaar vond er ook al een overval op dezelfde supermarkt plaats.

De overval vond omstreeks 16:15 uur plaats, een donker getinte jongen van rond de 16-18 jaar kwam de supermarkt met een muts over zijn hoofd op binnen en bedreigde het aanwezige personeel met o.a verbaal geweld. De verdachte verliet kort hierna de supermarkt weer met een hoeveelheid sigaretten, en ging er op een fiets vandoor.

Nadat er via 112 alarm was geslagen kwam de politie direct met meerdere politie eenheden ter plaatse, ook een politiehelikopter kwam vanuit de lucht zoeken naar de op de vlucht geslagen verdachte.

De verdachte werd helaas niet meer aangetroffen in de omgeving. Minder dan een jaar geleden op 23 november werd dezelfde supermarkt ook al eens overvallen, voor deze overval werden later in mei 2018 twee minderjarige verdachten uit een jeugdbende aangehouden.

Mensen die iets gezien hebben kunnen de politie op 0900-8844 bellen.