Gewapende overval op supermarkt aan de Karel Doormanlaan in Huizen

0
1436

Huizen – Donderdagavond 23 november heeft er op een supermarkt aan de Karel Doormanlaan in Huizen een gewapende overval plaatsgevonden, 3 daders sloegen op de vlucht met een scooter.

Omstreeks 17:00 uur hebben 3 gewapende mannen een overval gepleegd op de Attent supermarkt aan de Karel Doormanlaan in Huizen. Het personeel werd met geweld bedreigd, maar kwam uiteindelijk met de schrik vrij nadat ze zeiden niks te geven aan de overvallers.

Na de overval sloegen de 3 daders op de vlucht met een scooter en een fiets. Twee verdachten droegen regenjassen met capuchons op, en sportschoenen. Alle verdachten waren rond de 18 jaar. Ze sloegen in de richting van het bos achter de Bestevaer op de vlucht.

De politie verzoekt mensen die mogelijk tijdens of voor de overval wat gezien te hebben te bellen met de politie via 0900-8844.

Het winkelpersoneel is direct door politiepersoneel opgevangen, ook de Recherche kwam ter plaatse.