Getuige gaat achter inbreker aan in Hilversum ; Inbreker aangehouden

0
464

Hilversum – Op woensdagavond 15 augustus werd er ingebroken bij een woning aan de Utrechtseweg. De verdachte kon kort daarna worden aangehouden in de omgeving.

 

Rond 21.05 uur kreeg de politie de melding dat een man een raam had ingeslagen bij een woning aan de Utrechtseweg en er met een Ipad vandoor was gegaan. De melder rende achter de verdachte aan in de richting van de Pieter de Hooghlaan. Op aangeven van de melder kon de inbreker worden getraceerd op de Gijsbrecht van Amstelstraat. De verdachte wilde niet meewerken aan zijn arrestatie en moest met gepast geweld worden geboeid. In de directe omgeving werd met een speurhond gezocht naar de buit. Die werd aangetroffen op de Utrechtseweg.

De verdachte, een 26-jarige man zonder vaste woon-of verblijfplaats, is ingesloten.